Vo väčšine prípadov sa túžby týkajú zamestnania, rodiny, či bývania. A bývanie je tým najnákladnejším snom. 

Dom

Chcete napr. domček. Tomu predchádza kúpa pozemku, ktorá je veľmi dôležitá a rozhodujúca. Alebo si chcete kúpiť hotový domček a ešte aj s bazénom, nech to stojí za to. Nie vždy je to ale dobré rozhodnutie. Netreba mať veľké oči, treba si poriadne premyslieť, či napr. o taký domček s bazénom dokážete postarať.

pixabay.com

Na druhej strane sú tu takí, ktorí práve naopak plánujú svoju nehnuteľnosť predať. Tu ale veľký pozor! Nie vždy je totiž ten správny čas na takýto veľký krok. Sú doslova vhodné a nevhodné mesiace na predaj. 

Poraďte sa samozrejme s realitnou kanceláriou, no nikdy nie je na škodu mať otvorené oči a myseľ a vedieť čo kedy robiť, aby ste v konečnom dôsledku boli v pluse a nie v mínuse.

Byt

Zarobiť peniaze sa dajú aj na byte, nielen dome, a to hlavne jeho prenájmom. Tu ale buďte maximálne ostražití, pretože si do bytu môžete priviesť niekoho, kto vás o peniaze skôr oberie, ako vám ich "zarobí".

Podnájomníka si vyberajte dôkladne a rovnako dôkladne si neskôr povedzte a spíšte do zmluvy, čo áno, a čo nie! Aby sa potom nestalo, že budete za podnájomníka napr. platiť pokutu za to, že si griloval s priateľmi na balkóne.


Súvisiace inzeráty

Domy