Ak chcete predať, či kúpiť auto, no nechcete to riešiť v autorizovanom obchode? Presne vtedy prichádza do úvahy inzerát. No ani to nie je ľahká cesta pokiaľ si nedáte na mnohé veci pozor. Na inzertných portáloch sa pohybuje mnoho takých, ktorí klamú a chcú vás obrať o peniaze. Nestaňte sa ich korisťou a buďte pripravení. Stačí naozaj málo a budete im plnohodnotným súperom. 

pixabay.com

Treba len vedieť, čo si všímať ako prvé, čo sa pýtať a na čom bazírovať. Potom sa len stačí tešiť zo skvelého predaja, či kúpy auta cez inzerát.

Ak ste už šťastne kúpili, tak prichádza ďalší dôležitý krok, a tým je PZP. Mnohí sa po kúpe auta doslova vyhádžu z peňazí a na PZP chcú minúť čo najmenej. Je ale toto tá správna cesta? Je lacné aj postačujúce? Na toto veľký pozor, dajte si záležať na poriadnom PZP, no hlavne nespadnite do kategórie tých, ktorí si myslia, že im žiadne PZP netreba. Takýchto "neplatičov" jazdí po našich cestách okolo 250 000, čo naozaj nie je malé číslo. Určite by ste nechceli, aby vám práve takýto vodič spôsobil nehodu. Ak sa tak už stane, máme pre vás pár dobrých rád, ako postupovať.

pixabay.com

V neposlednom rade by sme vám chceli ušetriť trocha peňazí napr. pri kúpe autodielov, autosedačky, či správnom parkovaní. Áno, dobre čítate, aj nesprávne parkovanie vás dokáže obrať o pekné peniaze. Nerobte teda zbytočné chyby a kupujte, predávajte, jazdite a parkujte tak, aby ste boli vy i ostatní v bezpečí.