Pokiaľ je to nejaká materiálna vec, to sa ešte prežiť dá. Vo väčšine prípadov sa dá vrátiť, alebo vymeniť. Ale čo ak ste si vy, alebo deti našli pod stromčekom zvieratko? To je už vážnejší problém.

Dieťa sa zo zvieratka samozrejme teší, no neuvedomuje si, že taký psík len z radosti nežije, preto ťarcha padá na plecia rodičov. A prichádza problém. Rodič nemá čas a dieťa ešte nevie, tak sa zvieratko stáva neželaným darom. Ale čo s ním? 


Odporúčané pre Vás

Listing image

Kocúrik Lajko hľadá domov

Location icon Lipové

Kocúrik Lajko si hľadá domov. Maličký Lajko sa našiel plakať maličký opustený v lese. Dobrí ľudia ho zachránili, preliečili a dali zaočkovať. Lajko je veselý malý zbojníček, rád sa naháňa s inou mačičkou, hrá s udičkou, šnúročkami a loptičkami. Je prítulný, používa záchodík, je čistotný. V dočasnej opatere narástol na zdatného pubertiaka, ktorý ovláda všetko, čo správny kocúr má vedieť. Má cca 7 mesiacov a hľadá si láskavý domov v interiéri, môže byť aj k inej mačičke, aby sa mal s kým hrať. V dočaske má skoro nevidiaceho kamoša, ktorého má veľmi rád a s ktorým sa rád hrá, naháňa a vymýšľa rôzne šibalstvá. Na svoj domov čaká pri Komárne, avšak pomôžeme aj s prevozom do láskavého domova. Pri adopcii sa podpisuje adopčná zmluva. Kontaktujte nás, prosím správou na macickynz@gmail.com alebo tel.č. 0907093893

30 €

Nikdy nevyhadzujte! Myslite na to, že je to živý tvor, ktorý cíti, preto, ak ste si naozaj uvedomili, že sa o zvieratko nebudete môcť starať, hľadajte možnosti. Spýtajte sa známych, susedov, priateľov. 

Sociálne siete sú v tomto momente veľmi nápomocné. Zdieľajte a šírte informácie, nikdy neviete...

Inzertné portály sú tiež cesta. Síce to môže vyzerať hlúpo, ale vždy je to lepšie, ako vyhodiť psíka na kraj cesty a nechať ho napospas osudu. Je dobré, ak v inzeráte popíšete situáciu, ktorá vás donútila k predaju, alebo darovaniu. Vyhnete sa tak myšlienkam o tom, že si kupujúci budú o vás myslieť, že ste jeden z "množiteľov". 

Útulky sú preplnené... Toto je veta, ktorú počujete z každej strany, no žiaľ je to pravda. Ale ak by už nebolo inej cesty, snažte sa osloviť aj tie. Ak môžu, určite pomôžu. 


Súvisiace inzeráty

Domáce zvieratá